Var alla visdomar slut nu?

Var alla visdomar slut nu?

Nej, men lärdomarna och stegen framåt och uppåt går långsammare än tidigare. Svårt med heltid och att leva ett balanserat liv. Svårt att orka yoga, vila och laga middag efter en lång arbetsdag, det går inte alltid. Behöver bli bättre på att lyssna på kroppen nu, inte ha dåligt samvete för att jag inte är lika pigg som för två år sen, acceptera att det är som det är, och att jag ska uppskatta det jag har och är.

Dags att blicka tillbaka några månader i alla inlägg, påminna sig själv om de lärdomar, tips och råd jag gett mig själv under det här året. 

Det sista jag vill är ju att hamna där jag var en gång förut. Det har jag faktiskt lovat mig själv, det sviker jag inte. 

2 reaktioner på ”Var alla visdomar slut nu?

 1. Hej.
  Jag har läst alla dina inlägg och några flera gånger om. Själv är jag sjukskriven för utmattningssyndrom så dina kloka ord har hjälpt mig många gånger.

  Hur mår du? Var har dina fina inlägg tagit vägen? Många styrkekramar från mig.

  Gilla

 2. Hej Kamilla,

  Tack, vad bra att mina reflektioner kan vara till någons hjälp, det var en av anledningarna till att jag valde att skriva detta i en blogg och inte i en privat dagbok, även om den fungerat som bådadera för min del.
  Jag är inne i en period då jag inte har så mycket jag känner att jag kan eller orkar skriva, mycket är istället precis som du skriver att man går tillbaka och läser vissa inlägg flera gånger, eftersom jag själv känner att jag behöver repetera och påminna mig själv om det man faktiskt insett under resans väg. Men att vara tillbaka på heltid i en bransch där man brände ut sig är tufft, och jag försöker lägga all min tid till att försöka komma tillbaka till livet och hitta balans i vardagen och meningen med livet.
  Jag har massor att skriva och mycket reflektioner i huvudet, behöver bara få lite energi över till att formulera det, förhoppningsvis under semestern om några veckor.
  Hoppas det går framåt för dig, och gör det inte just nu så är det kanske inte dags för det än, vila ordentligt och skynda långsamt. Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s